< p>

100% electrische bedrijfswagen

8m³ laadvolume en een actieradius van 152km

De enige 100% electrische bedrijfswagen in de markt met 8 m³ laadvolume en 0 gram uitstoot

De COLIBUS is de ideale bedrijfswagen voor vervoer in stedelijk gebied, geluids- en uitstootvrij. Met zijn actieradius, kleine afmetingen voor een groot volume en 890 kg laadvermogen is COLIBUS hèt antwoord op de vraag naar efficiente en ecologische einddistributie.

Colibus op vooraad


Derks Bedrijfswagens is distributeur van de COLIBUS in Nederland.

Wij hebben de COLIBUS en COLIBUS COLD in de showroom. Maak een vrijblijvende afspraak en wij bespreken de mogelijkheden evenals de voordelen van deze uitermate geschikte electrische bedrijfswagen.


Telefonisch contact 0413 24 10 40

Of vul het formulier in op de website, wij nemen contact met je op.


Techniek bedient ecologie

L-EM® technologie maakt het mogelijk een extreem sterk en lichtgewicht chassis te bouwen waardoor laadvermogen en volume gelijkwaardig of zelfs beter zijn dan bij brandstof aangedreven voertuigen. Dit levert grote energie en kostenbesparingen op.

Een opbouw speciaal ontwikkeld voor de eindaflevering

Grote deuropeningen en een lage instap creëren een ergonomisch werkruimte in een opbouw die maximaal geschikt is voor einddistributie. Daarnaast maakt de gepatenteerde constructie het mogelijk om te kiezen voor deuren of rolluiken aan de zijkanten en aan de achterzijde.

Een kilometer-kostprijs die conventionele voertuigen uitdaagt

De L-EM® lichtgewicht opbouw in combinatie met een regeneratief remsysteem maakt het mogelijk maximale capaciteit uit de accu te halen. Dit resulteert in een energiekostprijs van slechts € 0,01/ km. Daarnaast leidt het eenvoudige mechanische design tot zeer lage kosten voor reparatie en onderhoud. Vooruitstrevend en ecologisch, kortom een iconische image-builder COLIBUS is het enige alternatief voor conventionele voertuigen voor einddistributie in grotere volumes en laadvermogen. Geruisloze toegang tot stadskernen met respect voor haar inwoners maakt het mogelijk om dag en nacht te leveren. Kunt u uw bedrijf beter promoten dan met COLIBUS ? Dè manier om met uw bedrijf een stap in de toekomst te zetten.


Meer informatie en technische gegevens

Download hier de folder


Wij houden van kwaliteit. Daarom zijn wij aangesloten, erkend en servicepartner.