< p>

voorraad bedrijfswagens

Koelauto kopen

Staat u op het punt een koelauto te kopen voor uw bedrijf, dan bent u bij Derks Bedrijfswagens aan het juiste adres! Wij verzorgen al vele jaren bedrijfsauto’s voor al uw gelegenheden en kunnen u dan ook voorzien van een uitstekend advies. In ons aanbod vindt u zowel nieuwe als gebruikte auto’s van diverse merken waardoor er voor iedereen bij ons een mooie bedrijfswagen te vinden is. Naast een ruime keuze staat Derks Bedrijfswagens bekend om zijn vertrouwde service, expertise en professionele medewerkers.


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Koelauto kopen van Derks

Heeft u een mooie bedrijfswagen gezien bij Derks Bedrijfswagens maar zou u deze graag als koelauto willen kopen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor het ombouwen van een occasion tot een koelwagen, compleet met inbouw op maat. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om elk busje van een vakkundige koelinstallatie te voorzien en bieden u daarbij een uitstekende garantie op reparaties en onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Extra opties

Een koelauto kunt u bij Derks kopen met diverse extra’s zoals een vriessysteem, RVS bevestigingsstrips of bindrails op de zijwanden, dakreces en aanpassingen van de bestuurdersruimte voor de plaatsing van een condensor koelsysteem. Interesse? Bel dan direct naar +31 (0)413 24 10 40.


Ook interessant:

IVECO busje | Bestelwagen onderhoud | Bedrijfsauto onderhoud | Volkswagen bestelwagen | Onderhoudskosten bestelauto | Koelwagen leasen

 

Wij houden van kwaliteit. Daarom zijn wij aangesloten, erkend en servicepartner.