< p>

voorraad bedrijfswagens

Mercedes bedrijfsauto

Voor een Mercedes bedrijfsauto in een uitstekende staat bent u bij Derks Bedrijfswagens in Uden aan het juiste adres! Wij beschikken over een eigen wagenpark met een ruime keuze aan jonge bestelwagens, bakwagens, koelauto’s en rolstoelbussen tot 3500kg waardoor er voor elke klus bij ons een passende bestelwagen te vinden is. Kom kennis maken met ons aanbod en onze deskundige medewerkers en ga samen op zoek naar het juiste en meest geschikte voertuig voor uw bedrijf!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Een functionele Mercedes bedrijfsauto

Een bedrijfswagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Bij Derks Bedrijfswagens verkopen we u dan ook niet alleen een Mercedes bedrijfsauto maar kunnen we deze voor u ombouwen tot elke gewenste auto. Onze speciaalbouw medewerkers weten alles van dubbele cabines, koelinstallaties en rolstoelaanpassingen waardoor ze uw bedrijfswagen perfect kunnen inrichten op de activiteiten van uw bedrijf. Maak direct een afspraak met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken en ontwerp vandaag nog uw ideale bedrijfsauto!

Onze voorraad

Op het moment hebben we voor u een Mercedes Vito bedrijfsauto in voorraad met automaat, rolstoeltoegankelijk, als gesloten bestelwagen, koelvrieswagen evenals diverse Sprinters. Nieuwsgierig? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Uden of bel ons op (0413) 24 10 40 voor meer informatie.


Ook interessant:

Koelwagen occasion | Koelauto kopen | IVECO bedrijfswagen | Bedrijfswagen inruilen | Volkswagen koelwagen | Volkswagen bedrijfsauto

Wij houden van kwaliteit. Daarom zijn wij aangesloten, erkend en servicepartner.