< p>

voorraad bedrijfswagens

Onderhoudskosten bestelauto

De onderhoudskosten van uw bestelauto houdt u laag bij Derks Bedrijfswagens! Wij zijn al vele jaren de specialist voor het onderhoud van uw bedrijfswagen en helpen u graag om uw auto in een goede conditie te houden. Ook voor reparaties, een inbouw op maat of speciaalbouw voor uw wagen bent u bij ons aan het juiste adres. Ga verzekerd en veilig de weg op met uw bedrijfswagen en laat hem regelmatig keuren door de professionele medewerkers van Derks Bedrijfswagens!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


Onderhoudskosten APK keuring bestelauto

Voor elk voertuig in Europa is het wettelijk verplicht jaarlijks een APK-keuring te laten doen, zo ook voor bedrijfswagens. Bij Derks Bedrijfswagens hebben we al vele wagens gekeurd en opgeknapt zodat ze weer veilig de weg op kunnen. Een keuring is vaak niet de grootste kostenpost voor uw bedrijfswagen, echter de onderhoudskosten om uw bestelauto weer goed te kunnen keuren kunnen hoger oplopen. Daarom raden we u aan regelmatig onderhoud te plegen om ongemakken en onverwachte hoge kosten te voorkomen!

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de verschillende onderhoudskosten of de verplichte keuring van uw bestelauto? Vraag onze medewerkers dan gerust om meer informatie en maak direct online een afspraak met onze werkplaats voor een onderhoudsbeurt, of bel voor meer informatie naar (0413) 24 10 40.


Ook interessant:

Mercedes koelwagen | Koelwagen kopen | IVECO bestelwagen | Bestelauto leasen | Vrieswagen kopen | Volkswagen bestelauto

Wij houden van kwaliteit. Daarom zijn wij aangesloten, erkend en servicepartner.