< p>

voorraad bedrijfswagens

Volkswagen bestelwagen

Uw Volkswagen bestelwagen laat u keuren en onderhouden door de specialisten van Derks Bedrijfswagens! Wij zijn al jaren uw betrouwbare partner op het gebied van bedrijfswagens en kunnen u een complete service bieden van onderhoud en reparaties tot de in- en verkoop van bedrijfsauto’s, autoverhuur en lease. Wij doen er alles aan om u een 100% tevredenheidgarantie te kunnen geven en dat merkt u direct aan onze persoonlijke benadering!


Bel voor een afspraak 0413 24 10 40


De perfecte Volkswagen bestelwagen

De medewerkers van Derks Bedrijfswagens gaan graag samen met u op zoek naar een Volkswagen bestelwagen die aan al uw wensen en eisen voldoet. Wij hebben voor u nieuwe bedrijfswagens van verschillende merken in de verkoop, maar ook een uitgebreide voorraad aan gebruikte wagens. Al onze occasions worden zorgvuldig ingekocht en gekeurd waardoor u een uitstekend kwaliteit en een goede garantie kunt verwachten. Kortom, voor al uw nieuwe bestelauto’s, busjes en bedrijfswagens tot 3500 kg bent u bij Derks Bedrijfswagens aan het juiste adres!

Specialist in speciaalbouw

Naast de verkoop van bedrijfswagens zijn we bij Derks Bedrijfswagens in staat om uw Volkswagen bestelwagen geheel naar eigen wens op te bouwen en in te richten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar (0413) 24 10 40.


Ook interessant:

Volkswagen bestelauto | Mercedes koelwagen | Koelwagen kopen | IVECO bestelwagen | Bedrijfswagen onderhoud | Vrieswagen kopen

Wij houden van kwaliteit. Daarom zijn wij aangesloten, erkend en servicepartner.