< p>

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Als ondernemer of wagenparkbeheerder bent u met Full Operational Lease verzekerd van mobiliteit en onbezorgd leasen, inclusief volledige dienstverlening. Voor een scherp en vast maandbedrag is uw mobiliteit 100% gegarandeerd. Derks Lease draagt zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico. De leaseauto staat niet op uw balans maar bij Derks Lease, zodat u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming.

De belangrijkste voordelen van Full Operational Lease bij Derks Lease

  • 25 jaar ervaring in bedrijfsauto’s;
  • Keuze uit alle merken bedrijfsauto’s, zowel nieuw als gebruikt;
  • Wij beschikken over een eigen werkplaats;
  • Volledige service en continuïteit van vervoer;
  • Met een telefoontje is alles geregeld;
  • Persoonlijk contact;
  • Één maandfactuur met vast bepaald bedrag;
  • Geen verrassingen achteraf;
  • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor bedrijfsvoering.

Leasepakketten

Om u een optimale dienstverlening te garanderen, hebben wij een aantal kant en klare pakketten voor u samen gesteld, u maakt de keuze, wij garanderen u de service op maat.

Goed op weg inclusief: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, onderhoud, verzekering en pechhulp in geheel Nederland;
Veilig op weg naast alle componenten uit het pakket goed op weg krijgt u tevens een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering, vervangend vervoer na 24 uur, winterbanden en vervangend vervoer in geheel Europa;
Zorgeloos op weg naast alle componenten uit het pakket extra veilig op weg kunt u tevens gebruik maken van onze haal- en brengservice bij schade en onderhoud, schadeverzekering inzittenden en een (inter)nationale brandstofpas.

Heeft u andere mobiliteitswensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij stellen dan graag een specifiek mobiliteitspakket voor u samen.

Neemt u liever het onderhoud en verzekering voor eigen rekening? Dan is dat uiteraard ook mogelijk met de leasevorm Netto Operational Lease.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze leasespecialist Rob Kuipers

Wilt u bellen? Vast (0413) 24 10 40 of mobiel (06) 57 75 82 67.
Stuurt u liever eerst een mail? rob@derksbedrijfswagens.nl