Een koel- en vries bakwagen. Daarom Derks

Bekijk hieronder ons aanbod koel- en vries bakwagens én plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alle merken en modellen koelwagens. 

Zit de geschikte koelwagen er niet tussen? 

Wij hebben ruime ervaring in het ombouwen van bestelbussen naar koelwagens. Informeer naar de mogelijkheden.

Derks Bedrijfswagens

Wij hebben 30 jaar ervaring in bedrijfswagens. Ondertussen kunt u bij ons een koel- en vries bakwagen kiezen, accessoires bestellen; de aanschafvorm (Kopen, Financieren of Leasen) bepalen; onderhoud laten verzorgen; aanpassingen regelen én uw bedrijfswagen verzekeren. Zo rijdt u met de juiste koelwagen veilig en verzorgd op de weg!

Koel- en vries bakwagen kopen

Bij ons heeft u de keuze om een koel- en vries bakwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor kopen wanneer u het voertuig in een keer wilt betalen, waardoor de koel- en vries bakwagen van u is. Bij deze aanschafvorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals verzekeringen, belastingen en onderhoud. Derks Bedrijfswagens heeft alles in eigen huis, waardoor wij u ook daarmee van dienst kunnen zijn.  

Koel- en vries bakwagen financieren

Bij ons heeft u de keuze om een koel- en vries bakwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Financial Lease als u economisch eigenaar van de koel- en vries bakwagen wilt zijn. Hierdoor geniet u fiscale voordelen. Bij deze leasevorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals financiering, verzekeringen, belastingen en onderhoud.

Koel- en vries bakwagen leasen

Bij ons heeft u de keuze om een koel- en vries bakwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Operational Lease wanneer u maximaal ontzorgd wilt worden. Bij Operational Lease beschikt u over een koel- en vries bakwagen die weliswaar niet van u is, maar waar u wel volledig over kunt beschikken. Daarom heeft u niet (of zeer beperkt) te maken met de zaken die bij het verzekeren en onderhouden van een voertuig horen.