Derks Bedrijfswagens

Welkom! Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Wij hebben een ruim aanbod bedrijfswagens: bestelbussen, koel- en vrieswagens én rouwwagens. Alle merken en modellen. Nieuwe en (jong) gebruikt. We hebben zelfs bedrijfsfietsen met het laadvermogen van een bestelauto. Elk voertuig kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Ook verzekeren hoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we twee eigen werkplaatsen, waar alle type bedrijfswagens terecht kunnen. Al ruim 30 jaar verzorgen wij hier onderhoud, reparatie en de APK. En wij hebben al even lang ervaring in het aanpassen, in- en ombouwen van bedrijfswagens. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen!

Actuele topics

Bekijk hier de actuele ontwikkelingen in de branche, die u verder helpen oriënteren op de juiste bedrijfswagen voor u!

BPM-vrijstelling op bedrijfswagens vervalt per 1 januari 2025. Meer informatie.

Verleng uw garantie en vergroot uw zekerheid. Bekijk onze servicecontracten.

De vrachtfiets daagt de bestelwagen uit als het alternatief in het stedelijk gebied.

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde voertuigen aan onze totale voorraad

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Vacature Automonteur

Vind jij het leuk om je elke dag in te zetten om lichte bedrijfswagens te onderhouden en repareren? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Wij zoeken een gedreven Automonteur die ons team komen versterken.

Derks_werken bij_onderhoudswerkplaats

De laatste ontwikkelingen Derks Bedrijfswagens

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg. 

Klanten over Derks Bedrijfswagens

Bekijk hier de reviews van onze klanten over Derks Bedrijfswagens

Neem een kijkje bij Derks Bedrijfswagens

Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Derks Bedrijfswagens bedrijfsfilm

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant) met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse bestelbussen, koelwagens en rouwwagens allerlei diensten in huis, zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw, om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de totaal partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Derks Bedrijfswagens in Uden