Werken bij Derks - BedrijfsBBQ

30 jaar Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is opgericht op 1 november 1991. Bij het dertig jarig bestaan is hier feestelijk bij stilgestaan met een dag vol gezelligheid, spanning en plezier. Er was een vol programma met activiteiten, lekker eten en tijd voor de collega's en hun partners om samen door te brengen.

Buggy rijden

Buggy rijden is en hobby van de familie Derks en op deze bijzondere dag zijn alle collega's in de gelegenheid gesteld om deze indrukwekkende sport eens aan den lijve te ervaren. Het is een hele beleving om een buggy hard over moeilijk begaanbaar terrein te voelen racen.

Quad rijden

In verschillende groepen hebben alle collega's en hun partners over een uitdagend parcours gereden. Voor de meesten was het een nieuwe ervaring, maar na verloop van tijd zat het tempo er goed in en werd het gas al in de bochten vol opengetrokken om op maximale snelheid het rechte stuk te nemen.

4x4 rijden

Iedereen heeft het maximale uit een fourwheeldrive gehaald op een route die zich daar ook echt voor leent. Meestal ging het goed, maar een enkele keer moest het sleeptouw erbij te pas komen. Zo hebben we ontdekt waartoe een 4x4 wagen in staat is. Dat is leuk en goed om te ervaren door mensen die in de Automotive werkzaam zijn.  

Bootje varen

Op een dag waarin op alle mogelijke manieren met voertuigen het land werd getrotseerd was het een compleet andere ervaring om ook de kracht en snelheid van flinke motoren op het water te ervaren. Met de wind vol in het gezicht en G-krachten op het lijf in de bochten is iedereen vol adrenaline weer aan land gestapt.

Boogschieten

Precisie, spelen met de elementen en competitie maakte van het boogschieten een uitdagende en leuke activiteit. Hoewel er geen winnaar is aangewezen was iedereen erop uit de pijlen in de roos te laten belanden. Die gretigheid is kenmerkend voor de mensen die werken bij Derks Bedrijfswagens.

Tangram spelen

Dit spel test de manier waarop we als team op elkaar ingespeeld zijn en hoe goed we samenwerken. Hoewel we daar heel goed in zijn in de werkplaatsen, op de kantoren en in de showroom duurde het toch nog even voordat de steeds moeilijker wordende puzzels allemaal gelegd waren. Maar het is gelukt!  

Het samen gezellig maken

Bij Derks Bedrijfswagens gaan hard werken en samen plezier maken hand in hand. Vaak op de werkvloer, maar geregeld ook tijdens teamuitjes buiten het werk om. Kenmerkend zijn de lekkere drankjes en hapjes die dan altijd voorradig zijn, waardoor er snel ook een hele aangename sfeer ontstaat waarin collega's en hun partners elkaar op een hele andere manier kunnen ontmoeten.

Werken bij Derks - BedrijfsBBQ

Aftermovie 30 jaar Derks teamuitje

Bekijk hier de uitgebreide sfeerimpressie van het teamuitje in het kader van 30 jaar Derks Bedrijfswagens en proef de sfeer die zo kenmerkend is voor ons warme en toonaangevende familiebedrijf.

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg.