Onderhoudswerkplaats in Uden.

Bedrijfswagen werkplaatsen

Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Doordat wij de complete service op één adres hebben ondergebracht, in twee werkplaatsen, kunnen wij u een snelle afhandeling bieden bij onderhoud, reparaties, aanpassingen en/of het volledig ombouwen van uw bedrijfswagen(s). Dit scheelt u tijd, geld en gedoe. 

Twee werkplaatsen

U kunt bij ons terecht met alle merken en type bestelbussen, koel- en vrieswagens én rouwvoertuigen. In de ene werkplaats verzorgen wij onderhoud, reparaties en de APK voor u. In de andere werkplaats houden wij ons bezig met het aanpassen, in- en ombouwen. Al dit werk wordt al jaren gedaan door dezelfde goed opgeleide en gecertificeerde Technisch Specialisten. Bij ons is uw bedrijfswagen in goede handen!

Vacature Automonteur

Vind jij het leuk om je elke dag in te zetten om lichte bedrijfswagens te onderhouden en repareren? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Wij zoeken een gedreven Automonteur die ons team komen versterken.

Derks_werken bij_onderhoudswerkplaats

Onderhouds­werkplaats

In onze onderhoudswerkplaats voeren wij dagelijks onderhoud en reparaties uit aan individuele voertuigen, maar ook beheren wij hier complete wagenparken. Zo hebben wij in ruim 30 jaar veel ervaring opgedaan in het onderhouden en repareren van bestelbussen, bakwagens, koelwagens, rouwvoertuigen en meer. Laat uw bedrijfsvoertuig door ons onderhouden en u rijdt altijd veilig en verzorgd op de weg!

Speciaalbouw-werkplaats

Wanneer u uw bedrijfswagen wilt laten aanpassen, in- of ombouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Geen uitdaging is ons te groot. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle soorten voertuigen, waaronder bestelbussen, rouwvoertuigen, rolstoelbussen en meer. Laat het door u gewenste voertuig door ons maken! 

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Handige accessoires

Maak hieronder uw keuze voor het type voertuig waar u accessoires voor zoekt

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg. 

Werkplaatsplanner

Met de werkplaatsplanner kunt u snel en eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn en op welk moment u dit gerealiseerd wilt zien. Binnen 24 uur (op werkdagen) bevestigen wij uw afspraak per mail of telefoon.

Datumprikker