Bedrijfswagenspecialist ontvangstruimte

Showroom

In onze showroom werken zowel ervaren adviseurs alsook verkopers in opleiding. Allen houden zich bezig met het adviseren van klanten en sommigen ook met de inkoop van voertuigen, het beheer van de voorraad en het online zetten van ons aanbod. Onze adviseurs hebben een brede kennis van bedrijfswagens. Ze kennen de ins & outs van kopen, leasen en financieren en ook kennen ze alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfswagenaanpassingen, -onderhoud en -verzekeringen om klanten goed te kunnen begeleiden in hun aankoopproces. Denk jij een aanvulling te zijn voor ons team, dan komen we graag in contact met jou! 

Werken in de Showroom

Werken in de showroom van Derks Bedrijfswagens betekent werken in een hecht team van adviseurs. Samen streven we na de meest deskundige en servicegerichte partner in bedrijfsmobiliteit te zijn. In onze showroom vind je alle merken en modellen bedrijfswagens, koelwagens en rouwvoertuigen. Daarnaast zijn er twee werkplaatsen en verschillende kantoren van waaruit de uitgebreide dienstverlening, die Derks Bedrijfswagens aan haar klanten aanbied, waar gemaakt wordt. Als verkoper/adviseur bij Derks Bedrijfswagens heb je kennis van al die diensten (of je bent bereid dit op te doen) om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij de aanschaf van een bedrijfswagen.   

Showroom vacatures

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon in onze organisatie.

Stages bij Derks Bedrijfswagens

Volg je een opleiding en wil je werkervaring opdoen in de Automotive? Meld je dan aan voor een stage bij Derks Bedrijfswagens in Uden (Brabant). Bij Derks Bedrijfswagens kun je na overleg op verschillende momenten in het jaar, voor langere of kortere tijd, starten. Bijvoorbeeld op de afdeling Verkoop, Marketing, Speciaalbouw of Lease. Combineer een (meeloop)stage met jouw studieopdracht bij Derks Bedrijfswagens en je bent een mooie ervaring rijker. 

Neem een kijkje in onze showroom

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Stuur ons jouw open sollicitatie

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten.