Onderhoudswerkplaats

In onze onderhoudswerkplaats werken zowel goed opgeleid, gecertificeerde Technisch Specialisten alsook automonteurs in opleiding. De meesten houden zich bezig met autotechniek en sommigen ook met koeltechniek. Samen vormen zij een goed op elkaar ingespeeld team. Onze automonteurs beschikken over de meest moderne apparatuur om het onderhoud aan alle merken en modellen bestelbussen, bakwagens koelwagens en rouwvoertuigen uit te voeren. Denk jij een aanvulling te zijn voor ons team, dan komen we graag in contact met jou! 

Vacature Automonteur

Vind jij het leuk om je elke dag in te zetten om lichte bedrijfswagens te onderhouden en repareren? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Wij zoeken een gedreven Automonteur die ons team komen versterken.

Derks_werken bij_onderhoudswerkplaats

Onze werkzaamheden

Derks Bedrijfswagens in Uden

Over Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant) met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vind je alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse bestelbussen, koelwagens en rouwwagens allerlei diensten in huis, zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw, om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de totaal partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon in onze organisatie.

Neem een kijkje in onze onderhouds­werkplaats

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Stuur ons een Open Sollicitatie

Wij komen graag in contact met jou!