Laatste ontwikkelingen Derks Uitvaartmobiliteit

Bekijk hier de laatste ontwikkelingen op het gebied van Derks Uitvaartmobiliteit.

Derks Uitvaartmobiliteit

Uitvaartmobiliteit zonder zorgen. Dat is waar wij voor gaan bij Derks Uitvaartmobiliteit. Daarom vindt u bij ons alles onder één dak. Koop, lease, in- en ombouw, onderhoud, reparatie en verzekeringen. Onze voorraad rouwwagens en overbrengvoertuigen is bewust zo samengesteld dat wij u de beste merken en modellen kunnen aanbieden. En door ons vakmanschap zijn al uw wensen te realiseren. Wij ontwikkelen zelfs geheel nieuwe rouwvoertuigen. Wij staan dan ook klaar om aan de slag te gaan met uw mobiliteitsvraagstuk! 

Rouwwagens en overbrengvoertuigen

Als specialist in uitvaartvoertuigen en meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfsmatige mobiliteit bieden wij de oplossing die het beste bij u past. Wij hebben een ruime voorraad in (jong) gebruikte of nieuwe rouwwagens en overbrengvoertuigen. Ook kunnen wij het door u gewenste voertuig op maat bouwen. Met onze eigen werkplaatsen, zowel voor onderhoud als inrichting, hebben wij alles onder één dak om al uw wensen volledig in te kunnen vullen. Wij staan klaar om u van advies te voorzien. 

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde Rouwwagens aan onze voorraad

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Hulp nodig?

Vindt u het moeilijk om een rouwvoertuig te vinden die voldoet aan uw criteria? Derks Bedrijfswagens beschikt over de juiste kennis om u te helpen. Laat ons een passend aanbod doen.  

Klanten over Derks Uitvaartmobiliteit

Bekijk hier de reviews van onze klanten over Derks Bedrijfswagens