Derks Uitvaartmobiliteit

Uitvaartmobiliteit zonder zorgen. Dat is waar wij voor gaan bij Derks Uitvaartmobiliteit. Daarom vindt u bij ons alles onder één dak. Koop, lease, in- en ombouw, onderhoud, reparatie en verzekeringen. Onze voorraad rouwwagens en overbrengvoertuigen is bewust zo samengesteld dat wij u de beste merken en modellen kunnen aanbieden. En door ons vakmanschap zijn al uw wensen te realiseren. Wij ontwikkelen zelfs geheel nieuwe rouwvoertuigen. Wij staan dan ook klaar om aan de slag te gaan met uw mobiliteitsvraagstuk! 

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde rouwwagens aan onze voorraad

Rouwwagens en overbrengvoertuigen

Als specialist in uitvaartvoertuigen en meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfsmatige mobiliteit bieden wij de oplossing die het beste bij u past. Wij hebben een ruime voorraad in (jong) gebruikte of nieuwe rouwwagens en overbrengvoertuigen. Ook kunnen wij het door u gewenste voertuig op maat bouwen. Met onze eigen werkplaatsen, zowel voor onderhoud als inrichting, hebben wij alles onder één dak om al uw wensen volledig in te kunnen vullen. Wij staan klaar om u van advies te voorzien. 

Laatste ontwikkelingen Derks Uitvaartmobiliteit

Bekijk hier de laatste ontwikkelingen op het gebied van Derks Uitvaartmobiliteit.

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Hulp nodig?

Vindt u het moeilijk om een rouwvoertuig te vinden die voldoet aan uw criteria? Derks Bedrijfswagens beschikt over de juiste kennis om u te helpen. Laat ons een passend aanbod doen.  

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg. 

Neem een kijkje bij Derks Bedrijfswagens

Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Derks Uitvaartmobiliteit bedrijfsfilm

Derks Uitvaartmobiliteit is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant) met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Uitvaartmobiliteit vind u alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse bestelbussen, koelwagens en rouwwagens allerlei diensten in huis, zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw, om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de totaal partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Derks Bedrijfswagens in Uden