Elektrische rouwauto - Derks Uitvaartmobiliteit

Wij vieren het éénjarig bestaan van de Tesla Hearse 3

De rouwauto op basis van de Tesla Model 3 rijdt alweer een jaar op de Nederlandse wegen en het eerste voertuig heeft ondertussen ruim 50.000 km op de teller staan.

Van Prototype naar productielijn 

Na het opleveren van het prototype in april 2022 hebben we direct de productielijn opgetuigd, waardoor het 25ste exemplaar intussen alweer is opgeleverd. We kunnen met trots zeggen dat het productieproces staat als een huis. Naast kwalitatief hoogwaardige rouwwagens op basis van Mercedes-Benz produceert Derks Uitvaartmobiliteit nu ook kwalitatief hoogwaardige rouwwagens op basis van Tesla Model 3. Daarnaast blijven wij occasions aanbieden van diverse merken.

Samenwerking binnen de Uitvaartbranche

De ontwikkeling van de Tesla Hearse 3 was een samenwerking tussen Ruud Derks (Derks Uitvaartmobiliteit) en de vervoerders Patrik Straver (ZDG), Jan Busscher (ZDG) en Maurits Monnereau (Correct Monnereau).

Tesla Hearse 3 voor uitvaartondernemers en vervoerders

De Tesla Hearse 3 wordt gebouwd met een 100% composiet, lichtgewicht body. Het voertuig is uitgevoerd met kleine zijdeuren met daarachter opbergruimtes en een uitschuifbare kistvloer voorzien van kistrollers, kiststopper en kistspanner. Standaard is het voertuig voorzien van elektrische gordijnen en LED-verlichting in de kistruimte. 

Tesla Hearse 3 voor nabestaanden

Met de Tesla Hearse 3 is het voor nabestaanden mogelijk om op een geruisloze, 100% elektrische wijze afscheid te nemen van hun dierbaren.  Nabestaanden die hun dierbare op een duurzame, geruisloze manier willen uitgeleiden verwijzen wij naar: 

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!