Speciaalbouw-werkplaats

Derks Speciaalbouw verzorgt alle aanpassingen, in- en ombouwen aan uw bedrijfs-, koel-, rouw- of terreinwagen. Geen uitdaging is ons te groot. Voor elke bedrijfswagen kunnen wij een pasklare oplossing bieden. Zo kunnen wij uw bestelwagen compleet ombouwen tot koel- en vries transport of overbrengvervoertuig. Ook kunnen wij uw SUV ombouwen van geel naar grijs kenteken. Geef uw wensen aan ons door en wij denken met u mee. 

Onze Speciaalbouw­diensten

Hieronder vindt u informatie over onze diensten

Bedrijfswagen­inrichting

Een bedrijfswagen wordt pas functioneel wanneer deze is aangepast, gericht op de activiteiten van uw bedrijf. Wij kunnen uw bedrijfswagen voorzien van kant en klare oplossingen of leveren een bedrijfswageninrichting op maat.

Inbouw op maat

Derks Speciaalbouw is veelzijdig. Geen uitdaging is ons te groot en door ons vakmanschap is elke wens te realiseren. Daardoor kunnen wij u voorzien van alle soorten en maten van aanpassingen. Geef uw wensen aan ons door en wij denken met u mee.

Koelsystemen

Wij hebben drie ombouwpakketten samengesteld waar wij de mogelijkheden HACCP, koel en koel/ vries onderscheiden. Op basis van de inhoud van de bedrijfswagens worden er standaard ombouw prijzen gehanteerd. De prijzen zijn gebaseerd op aanschaf van een kleine bestelwagen, dubbelcabine, middelgrote bestelbus, volumebus of een bakwagen uit onze eigen voorraad. Buiten de standaard ombouwpakketten kunnen wij u eveneens voorzien van een koelwagen ombouw op maat.

Handige accessoires

Maak hieronder uw keuze voor het type voertuig waar u accessoires voor zoekt

Maak van uw bedrijfswagen het perfecte gereedschap voor uw onderneming!

Werkplaatsplanner

Wilt u nu een afspraak maken? Met de werkplaatsplanner kunt u snel en eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn en op welk moment u dit gerealiseerd wilt zien. Binnen 24 uur (op werkdagen) bevestigen wij uw afspraak per mail of telefoon.

Speciaalbouw­formulier