Gevel Derks Bedrijfswagens

Over Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een toonaangevend familiebedrijf, gevestigd in Uden. Wij hebben ons in ruim 30 jaar gespecialiseerd in alle facetten van bedrijfsmobiliteit om u zo compleet mogelijk te kunnen bedienen. Bij ons kunt u voor elke klus een passende bedrijfswagen tot 3500 Kg vinden.

Totaalpartner in bedrijfsmobiliteit

Om u goed van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een ruime voorraad bedrijfswagens tot 3500kg, waarvan we de koel- en vrieswagens, rouw- en overbrengvoertuigen ook zelf produceren. Daarbij leveren wij elektrische bedrijfsfietsen voor emissie vrij vervoer in de stad. We hebben een leasemaatschappij, een verzekeringstak en een speciaalbouw divisie, evenals een modern ingerichte, groots opgezette onderhoudswerkplaats. Met andere woorden: bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Wij zijn dan ook graag uw totaalpartner in bedrijfsmobiliteit!

Derks Bedrijfswagens nieuws

Kijk hier voor de laatste ontwikkelingen bij Derks Bedrijfswagens

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde voertuigen aan onze totale voorraad

Onze vacatures

Bekijk onze vacatures óf schrijf een open sollicitatie

Neem een kijkje bij Derks Bedrijfswagens

Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Krijg een indruk van onze bedrijfsuitjes

Bij Derks Bedrijfswagens gaan hard werken en veel plezier maken hand in hand. Deels gebeurt dit op de werkvloer, met en tussen de verschillende afdelingen. En het gebeurt buiten het werk om tijdens de verschillende bedrijfsuitjes.

Derks Bedrijfswagens bedrijfsfilm

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant) met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vind je alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse bestelbussen, koelwagens en rouwwagens allerlei diensten in huis, zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw, om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de totaal partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Derks Bedrijfswagens in Uden

Voor uw bedrijfswagen gaat u naar Derks Bedrijfswagens in Uden!