Gevel Derks Bedrijfswagens

Over Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een toonaangevend familiebedrijf, gevestigd in Uden. Wij hebben ons in ruim 30 jaar gespecialiseerd in alle facetten van bedrijfsmobiliteit om u zo compleet mogelijk te kunnen bedienen. Bij ons kunt u voor elke klus een passende bedrijfswagen tot 3500 Kg vinden.

Totaalpartner in bedrijfsmobiliteit

Om u goed van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een ruime voorraad bedrijfswagens tot 3500kg, waarvan we de koel- en vrieswagens, rouw- en overbrengvoertuigen ook zelf produceren. Daarbij leveren wij elektrische bedrijfsfietsen voor emissie vrij vervoer in de stad. We hebben een leasemaatschappij, een verzekeringstak en een speciaalbouw divisie, evenals een modern ingerichte, groots opgezette onderhoudswerkplaats. Met andere woorden: bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Wij zijn dan ook graag uw totaalpartner in bedrijfsmobiliteit!

Derks Bedrijfswagens bedrijfsfilm

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant) met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vind je alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse bestelbussen, koelwagens en rouwwagens allerlei diensten in huis, zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw, om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de totaal partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Derks Bedrijfswagens in Uden

De laatste ontwikkelingen Derks Bedrijfswagens

Wij zijn de trotse producent van Tesla Hearse 3

Na de levering van het prototype van de Tesla Hearse 3 in april 2022 hebben we de productielijn onmiddellijk opgevoerd en intussen de 25e exemplaar afgeleverd. We kunnen met trots zeggen dat het productieproces staat als een huis. 

eHearse - Derks Uitvaartmobiliteit

Neem een kijkje bij Derks Bedrijfswagens

Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Onze vacatures

Bekijk onze vacatures óf schrijf een open sollicitatie

Voor uw bedrijfswagen gaat u naar Derks Bedrijfswagens in Uden! 

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde voertuigen aan onze totale voorraad