Showroom met bedrijfswagens

Waarom een bedrijfswagen Leasen?

Het grote bedrag dat u bij het kopen van een bestelbus of bakwagen in één keer in een bedrijfswagen steekt, houdt u door te leasen over voor andere investeringen in uw bedrijf. Wanneer u leaset betaalt u namelijk maandelijks een vast bedrag voor de bedrijfswagen. U kunt kiezen tussen Financial Lease en Operational Lease. Het grootste verschil tussen deze twee leasevormen is dat u bij Operational Lease geen eigenaar bent van de bedrijfsauto en bij Financial Lease wel. Shortlease is een vorm van Operaltional Lease, maar met een korte looptijd. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Bedrijfswagen leasen 

Als ondernemer met een bedrijfswagen bent u veel onderweg en dan wilt u een voertuig rijden waar u op kunt rekenen. Daarnaast heeft elke ondernemer zijn eigen wensen en eisen waar een bestelbus aan moet voldoen om uw werk goed uit te voeren. Bij Derks Bedrijfswagens vindt u een ruim aanbod nieuwe en (jong) gebruikte bestelbussen en bakwagens, waardoor er altijd een voertuig is dat aansluit op uw onderneming.

Onze uitgebreide service

Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden wilt u een bedrijfswagen die volledig afgestemd is op uw behoeften. Onze voorraad is bewust zo samengesteld dat wij u altijd de geschikte bedrijfswagen aan kunnen bieden. Daarbij is het mogelijk om in- en ombouwen en onderhoud bij Derks Bedrijfswagens onder te brengen. Zo weet u zeker dat u altijd over een goed werkende bus beschikt en niet voor verrassingen komt te staan.

Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is ontworpen om te voorzien in praktisch gemak. De bus heeft prettige rijeigenschappen en is duidelijk gemaakt voor het gebruik in de praktijk. De Transit Custom is het middelgrote model in de Transit-serie van Ford. U kunt deze bus geheel samenstellen aan de hand van uw zakelijke wensen. Het model wordt geleverd als bestelauto en als  dubbele cabine. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lengtematen en hoogte van het dak. De korte wielbasis, in vergelijking met andere Ford Transit modellen, maakt deze bus zeer wendbaar.

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is bedrijfswagen met veel mogelijkheden. Het is eveneens een betrouwbare en comfortabele bus. De veelzijdige Sprinter wordt in verschillende modellen geleverd met een maximale laadruimte van 17m³ en laadvermogen van 2.755 kg, zodat dit model al snel goed aansluit bij uw werkzaamheden.

Volkswagen Transporter

Volkswagen weet hoe je bedrijfswagens bouwt. Transporter’s hebben een enorm scala aan fabrieksopties, waardoor er niet zoiets bestaat als een “standaard Transporter”. Transporter bussen staan bekend om hun comfort en veiligheid. Daarnaast heeft Volkswagen een uitstekende naam op gebied van betrouwbaarheid én heeft de Transporter uitstekende rijeigenschappen. En tot slot: de Transporter ziet er goed uit, wat goed afstraalt op uw bedrijf.

Renault Trafic

De Renault Trafic is bedrijfswagen voor alle beroepen. Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Deze bedrijfswagen beschikt over de langste laadruimte in zijn segment. Aan comfort is ook gedacht: de Renault Trafic beschikt over een zeer comfortabele zit, waarbij de bestuurdersstoel in hoogte en lengte verstelbaar is. De bus is modulair en kan naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden. Kortom: een zeer comfortabele bedrijfsauto met robuust, dynamisch design.