Onderhouds­werkplaats

In onze Onderhoudswerkplaats kunnen ondernemers en ZZP-ers terecht met alle merken en type bestelbussen, koelwagens en uitvaartvoertuigen tot 3500Kg. Onze professionele werkplaats beschikt over de nieuwste technieken, moderne apparatuur en deskundige medewerkers, waardoor we u een uitgebreide service kunnen bieden, zoals onderhoud, reparatie en APK. Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!

Onze onderhoudsdiensten

Hieronder vindt u informatie over onze onderhoudsdiensten

Onderhoud van Bedrijfswagens

In onze Onderhoudswerkplaats staat dagelijks een compleet team autospecialisten klaar om u te voorzien van service op maat. Wij maken daarbij altijd gebruik van de nieuwste technieken en een uitstekende kwaliteit materialen waardoor we u een optimale garantie kunnen bieden en u weer tevreden de weg op kunt!

Reparatie van Bedrijfswagens

Bij schade stellen wij de diagnose vast en dan overleggen we eerst met u, voordat wij overgaan tot het repareren van uw voertuig. Door een beschadigd voertuig te laten repareren blijft u veilig op de weg. Maar ook als de beschadiging niet leidt tot gevaarlijke situaties is het goed om uw bedrijfswagen bij schade te laten repareren, omdat een verzorgd voertuig simpelweg representatiever is. En een goed onderhouden voertuig heeft eveneens een hogere dagwaarde.

Algemene Periodieke Keuring APK

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) kijken we of een bestelbus, koelwagen of rouwvoertuig aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Bovendien beschermen we op deze manier het milieu: auto’s en bussen die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd.

Handige accessoires

Maak hieronder uw keuze voor het type voertuig waar u accessoires voor zoekt

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Neem een kijkje in onze onderhouds­werkplaats

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Onderhouds­formulier

Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!