Bedrijfswagen onderhoud

Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Doordat wij de complete service op één adres hebben ondergebracht kunnen wij u een snelle afhandeling bieden bij onderhoud en reparaties. Dit scheelt u tijd en geld en gedoe!

Over Bedrijfswagen Onderhoud

In onze Onderhoudswerkplaats staat dagelijks een compleet team autospecialisten klaar om u te voorzien van service op maat. Wij maken daarbij altijd gebruik van de nieuwste technieken en een uitstekende kwaliteit materialen waardoor we u een optimale garantie kunnen bieden en u weer tevreden de weg op kunt!

Wanneer u uw voertuig bij ons brengt voor onderhoud, informeren wij u over de status en adviseren wij u over mogelijk te ondernemen acties. Daarbij helpen wij u om de kosten onder controle te houden. Dit doen we onder andere door onderdelen te checken, voordat we overgaan tot het vervangen ervan. Bij twijfelgevallen overleggen we eerst met u, voordat wij verder gaan.

Indien nodig begeleiden wij u ook bij pechgevallen. Hiervoor bieden wij middels Bosch Car Service landelijke dekking. Als Bosch Car Service bedrijf mogen wij spreken van vakkundige mensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wij hebben en houden het overzicht.

Altijd onderweg. Daarom Derks

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Onderhouds­formulier

Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!