Bedrijfswagenspecialist receptiebalie

Shortlease en Huren

Shortleasen en Huren zijn bieden de oplossing voor ondernemers en ZZP-ers die een bedrijfswagen willen rijden tot één jaar. Shortleasen kan vanaf 1 maand tot 12 maanden. Huren kan vanaf 1 dag tot 1 maand. Ons wagenpark is bewust zo samengesteld dat wij u altijd de juiste bedrijfswagen kunnen aanbieden.

Het verschil tussen Shortlease en Huren

Bij deze vormen van Leasen beschikt u over een bedrijfswagen die weliswaar niet van u is, maar waar u als ondernemer wel volledig over kunt beschikken. Een bedrijfswagen Shortleasen kan vanaf 1 maand tot 12 maanden. Een bedrijfswagen Huren kan vanaf 1 dag tot 1 maand. Wilt u een voertuig langer tot uw beschikking hebben, dan zijn Kopen, Financieren (Financial Lease) en Leasen (Operational Lease) de opties die wij u bieden.

Shortlease een bedrijfswagen

Shortlease is de oplossing voor uw tijdelijke mobiliteitsvraagstuk. U leaset het voertuig voor een korte periode, tot maximaal 12 maanden. In de overeenkomst is een vast maandbedrag opgenomen met een aantal vrije kilometers. Wij combineren hiermee een gunstig prijsniveau van een leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd.

Huur een bedrijfswagen

De huurmogelijkheden van onze bedrijfswagens zijn: een dag, weekend, midweek, week of maand. Bij een gebruik langer dan een maand kiest u voor Shortleasen. Derks Bedrijfswagens heeft haar wagenpark bewust zo samengesteld dat wij u altijd een geschikte bedrijfswagen kunnen aanbieden. Kies vandaag nog uw bestelbus, verhuiswagen, bakwagen of koelwagen. Wij zetten hem graag voor u klaar.