Altijd een goed omgebouwde rouwTesla. Daarom Derks

Bekijk hieronder ons aanbod Tesla Hearse 3 -rouwwagens (rouwTesla, ehearse, Tesla rouwauto) op basis van de Tesla Model 3- én plan een afspraak met één van onze adviseurs. 

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Wij zijn de trotse producent van Tesla Hearse 3

Na de levering van het prototype van de Tesla Hearse 3 in april 2022 hebben we de productielijn onmiddellijk opgevoerd en intussen de 25e exemplaar afgeleverd. We kunnen met trots zeggen dat het productieproces staat als een huis. 

eHearse - Derks Uitvaartmobiliteit

Derks Uitvaartmobiliteit

Bij Derks Uitvaartmobiliteit vindt u alles onder één dak. Derks Uitvaartmobiliteit (The Hearse & Limo Company) biedt alle service op het gebied van rouwvervoer. Denk hierbij aan aanpassingen, onderhoud en verzekeringen. Met onze rouwvoertuigen (staatsievervoer en overbrengvoertuigen) biedt u nabestaanden een afscheid in stijl.

Tesla rouwwagen Kopen

Bij ons heeft u de keuze om een Tesla rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor kopen wanneer u het voertuig in een keer wilt betalen, waardoor het rouwvoertuig van u is. Bij deze aanschafvorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals verzekeringen, belastingen en onderhoud. Derks Uitvaartmobiliteit heeft alles in eigen huis, waardoor wij u ook daarmee van dienst kunnen zijn.  

Tesla rouwwagen Financieren

Bij ons heeft u de keuze om een Tesla rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Financial Lease als u economisch eigenaar van de Tesla rouwwagen wilt zijn. Hierdoor geniet u fiscale voordelen. Bij deze leasevorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals financiering, verzekeringen, belastingen en onderhoud.

Tesla rouwwagen Leasen

Bij ons heeft u de keuze om een Tesla rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Operational Lease wanneer u maximaal ontzorgd wilt worden. Bij Operational Lease beschikt u over een rouwwagen die weliswaar niet van u is, maar waar u wel volledig over kunt beschikken. Daarom heeft u niet (of zeer beperkt) te maken met de zaken die bij het verzekeren en onderhouden van een voertuig horen.

Merken

Mercedes-Benz

Modellen

Hearse 3