Ecotap-brochure-1

Laadoplossingen voor elektrisch rouwvervoer

Mocht u de overstap naar elektrisch rijden willen maken maar nog niet over de juiste laadoplossingen beschikken, dan helpt Derks Uitvaartmobiliteit u graag op weg. Indien gewenst brengen wij u tijdens het aankoopproces van een elektrisch rouwvoertuig in contact met een gespecialiseerd bedrijf in laadstations.

Elektrisch rouwvervoer

De uitvaartbranche is volop in beweging en er bestaat een groeiende behoefte aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Dat geldt zeker ook voor rouwvervoer. Daarom leveren wij meerdere type hoogwaardige elektrische rouwwagens en overbrengvoertuigen. Om u te helpen de overstap naar elektrisch rouwvervoer te maken kunnen wij samen met onze partners tal van oplossingen bieden.

Partners in Laadoplossingen

Om u aan een laadpaal te helpen werken wij samen met door ons uitgekozen partner. Zij hebben uitgebreide ervaring in het implementeren van op maat gemaakte laadoplossingen. Zij hebben kennis met kleine en groot zakelijke bedrijven en hebben laadoplossingen voor bij u thuis, op het bedrijf of onderweg. Net waar u wilt.

Mocht u elektrisch willen rijden, dan maken wij dit samen met onze partners voor u waar. 

Tesla Hearse 3 en Indus Innové

100% elektrisch rouwvervoer door Derks Uitvaartmobiliteit. De Tesla Hearse 3 op basis van de Tesla Model 3 en de Indus Innové op basis van de Nissan Leaf. 

Derks Duurzaam Door

Derks Uitvaartmobiliteit zet er de komende jaren vol op in om de transitie naar zero emissie samen met haar klanten waar te maken. De oplossing voor duurzame uitvaartmobiliteit is namelijk 100% elektrisch. Begin 2022 introduceerde Derks Uitvaartmobiliteit al de elektrische Indus Innové; staatsievervoer op basis van de elektrische Nissan Leaf. Later dat jaar volgde de Tesla Hearse 3. En elektrische overbrengvoertuigen, op basis van Mercedes-Benz eVito, EQV en de Peugeot e-Expert, kunnen ook al door ons omgebouwd worden.

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de elektrische rouwwagens uit onze voorraad

Terugbelverzoek laadstations

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.