Een elektrisch rouwvoertuig. Daarom Derks

Bekijk hieronder ons aanbod Tesla en Nissan rouwwagens én plan een afspraak met één van onze adviseurs. 

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Derks Uitvaartmobiliteit

Bij Derks Uitvaartmobiliteit vindt u alles onder één dak. Derks Uitvaartmobiliteit (The Hearse & Limo Company) biedt alle service op het gebied van rouwvervoer. Denk hierbij aan aanpassingen, onderhoud en verzekeringen. Met onze rouwvoertuigen (staatsievervoer en overbrengvoertuigen) biedt u nabestaanden een afscheid in stijl.

Elektrische rouwwagen Kopen

Bij ons heeft u de keuze om een elektrische rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor kopen wanneer u het voertuig in een keer wilt betalen, waardoor het rouwvoertuig van u is. Bij deze aanschafvorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals verzekeringen, belastingen en onderhoud. Derks Uitvaartmobiliteit heeft alles in eigen huis, waardoor wij u ook daarmee van dienst kunnen zijn.  

Elektrische rouwwagen Financieren

Bij ons heeft u de keuze om een elektrische rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Financial Lease als u economisch eigenaar van de elektrische rouwwagen wilt zijn. Hierdoor geniet u fiscale voordelen. Bij deze leasevorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals financiering, verzekeringen, belastingen en onderhoud.

Elektrische rouwwagen Leasen

Bij ons heeft u de keuze om een elektrische rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Operational Lease wanneer u maximaal ontzorgd wilt worden. Bij Operational Lease beschikt u over een rouwwagen die weliswaar niet van u is, maar waar u wel volledig over kunt beschikken. Daarom heeft u niet (of zeer beperkt) te maken met de zaken die bij het verzekeren en onderhouden van een voertuig horen.