Koelsystemen

Vervoert u vlees, vis, medicijnen, bodemmonsters, bloemen of andere verplicht gekoelde producten van temperaturen tussen -20℃ tot +20℃? Wij bieden u de koelwagen die het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten. Laat ons uw specifieke wensen weten. Wij passen een bestaande koelwagen aan, bouwen desgewenst een (jong) gebruikte bestelbus om óf wij leveren een compleet nieuwe koelwagen geheel naar uw wens. 

Verschillende merken koelsystemen

Wij hebben kennis van en expertise in het werken met verschillende merken koelsystemen voor bedrijfswagens tot 3500Kg. Denk hierbij aan Termo King, Carrier Transicold en Zanotti. Om u goed te adviseren zijn we benieuwd naar de behoefte die u heeft als ondernemer. Graag horen wij u over de gewenste binnentemperatuur; of u kwetsbare producten vervoert; hoeveel deuropeningen u per uur uitvoert en of u dag- en nachtkoeling wenst. Afhankelijk van al deze factoren kunnen wij u aan het geschikte koelsysteem helpen.

Bestelbus voorzien van een koelinstallatie

Heeft u een mooie bedrijfswagen gezien en zou u deze graag als koelwagen willen kopen, vraag dan naar de mogelijkheden voor het ombouwen van een bestelbus tot een koelwagen. Derks Speciaalbouw beschikt over de juiste kennis en ervaring om elke bestelbus van een koelinstallatie te voorzien en bieden u daarbij een uitstekende garantie op reparatie en onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Speciaalbouw­formulier