Thermo King Transportkoeling

Thermo King Transportkoeling

Derks Bedrijfswagens heeft ruime ervaring in het onderhouden en inbouwen van alle merken koelsystemen, waaronder die van Thermo King. Wij informeren u graag over de verschillende koelsystemen.

Thermo King koelsystemen

Thermo King Transportkoeling biedt verschillende koelsystemen, waar wij u aan kunnen helpen. Zo zijn daar de B-100 (MAX), V-200 (MAX), V-200 MAX Spectrum, V-100 (MAX), V-300 (MAX) en de V-300 MAX Spectrum. 

Wij hebben ruime ervaring in het ombouwen van bestelbussen naar koelwagens. Afhankelijk van uw wensen kunnen we samen en in goed overleg nagaan welk koelsysteem het beste bij u past. 

Om uw koelwagen te kunnen configureren dient u een keuze te maken uit het merk en model bedrijfswagen waarin u wilt rijden. Hoeveel laadruimte u nodig heeft (of deze verhoogd of verlengd dient te zijn). En wat de isolatiewaarde moet zijn: koelen; vriezen of multitemp. Ook kunt u nagaan of u een voorkeur heeft voor dakinbouw, dakopbouw of kopschotmontage.

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Van bestelwagen naar koelwagen

Hieronder vindt u het aanbod bestelwagens dat geschikt is om omgebouwd te worden tot koelwagen. Neem contact op voor meer informatie.