Carrier Transicold

Carrier Transicold

Derks Bedrijfswagens heeft ruime ervaring in het onderhouden en inbouwen van alle merken koelsystemen, waaronder die van Carrier. Wij informeren u graag over de verschillende koelsystemen.

Carrier koelsystemen

Carrier Transicold biedt verschillende koelsystemen, waar wij u aan kunnen helpen. Zo zijn daar de Citimax, Neos, Pulsor, Vatna, Viento, Xarios en Zephyr. 

Wij hebben ruime ervaring in het ombouwen van bestelbussen naar koelwagens. Afhankelijk van uw wensen kunnen we samen en in goed overleg nagaan welk koelsysteem het beste bij u past. 

Om uw koelwagen te kunnen configureren dient u een keuze te maken uit het merk en model bedrijfswagen waarin u wilt rijden. Hoeveel laadruimte u nodig heeft (of deze verhoogd of verlengd dient te zijn). En wat de isolatiewaarde moet zijn: koelen; vriezen of multitemp. Ook kunt u nagaan of u een voorkeur heeft voor dakinbouw, dakopbouw of kopschotmontage.

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Van bestelwagen naar koelwagen

Hieronder vindt u het aanbod bestelwagens dat geschikt is om omgebouwd te worden tot koelwagen. Neem contact op voor meer informatie.

Brand

Derks Bedrijfswagens

Diensten

Koelwagens

Oplossingen

Ombouw

Onderdelen

Koelwagens

Toepassingen

Thermo King, Zanotti

Algemeen

Over Derks Bedrijfswagens