Koelmotorservice

Om het maximale rendement uit uw koelinstallatie te halen is het belangrijk deze in goede staat te houden door regelmatig onderhoud. Daarnaast dient u in staat te zijn om tijdens een controle aan te kunnen geven dat de installatie correct onderhouden en gerepareerd is.

Koel- en vriesinstallatie onderhoud

Uw koel- of vrieswagen kunt u bij ons laten servicen. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende merken en types koelsystemen, waaronder Thermo King Transportkoeling, Carrier Transicold en Zanotti. Wanneer u uw koelsysteem bij ons laat servicen, informeren wij u over de status ervan en adviseren wij u over mogelijk te ondernemen acties. Daarbij helpen wij u om de kosten onder controle te houden. Dit doen we onder andere door onderdelen te checken, voordat we overgaan tot het vervangen ervan. Bij twijfelgevallen overleggen we eerst met u, voordat wij verder gaan.

Koelinstallaties lichte bedrijfswagens

Als eigenaar of beheerder van een koelinstallatie wilt u op verantwoorde wijze het maximale rendement halen uit uw installatie. U dient te voldoen aan de Nederlandse regelgeving en bent u verantwoordelijk voor de koelinstallatie en de staat waarin deze zich bevindt. Door middel van werkregistraties moet u aan kunnen tonen dat de installatie correct onderhouden en gerepareerd is. Wij kunnen u helpen door uw koelinstallatie te servicen.

Koelwagen aanschaffen

Mocht u een koelwagen, vrieswagen of multitemp willen aanschaffen, of een bestelbus willen laten ombouwen tot gekoeld vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod koel- en vrieswagens op voorraad. En wij hebben een nog grotere voorraad bestelbussen en kleine bakwagens die wij in huis kunnen ombouwen tot gekoeld vervoer. Daarvoor werken wij met een uitgebreid assortiment koelinstallaties. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Onderhouds­formulier

Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!