Pand Derks Bedrijfswagens

Werken bij Derks Bedrijfswagens

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken in een toonaangevend familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Zie jij jezelf als een versterking van ons team, dan komen wij graag in contact met jou!

Jouw mogelijkheden bij Derks Bedrijfswagens

Werkplaatsen

In onze onderhoudswerkplaats voeren wij dagelijks onderhoud en reparaties uit aan bestelbussen, bakwagens, koelwagens, rouwvoertuigen en meer. Dit doen wij voor individuele voertuigen, maar ook beheren wij hier complete wagenparken. In onze speciaalbouw-werkplaats verzorgen wij alle denkbare aanpassingen aan bedrijfswagens en terreinwagens. Ook bouwen wij hier voertuigen volledig om, van bestelbus naar bijvoorbeeld een koelwagen of overbrengvoertuig. Zie jij jezelf als een versterking van ons team, dan komen wij graag in contact met jou!

Showroom

In onze showroom adviseren wij onze de klanten over ons ruime aanbod aan nieuwe en (jong) gebruikte bedrijfswagens, koelwagens, rouwwagens en meer. Bij ons staan alle merken en modellen en onze klanten kunnen kiezen of ze het willen kopen, financieren, leasen, shortleasen of huren. Ook kunnen zij de bedrijfswagen bij ons laten aanpassen, onderhouden en verzekeren. Onze verkopers geven klanten het beste advies en helpen hen zo goed op weg. Zie jij jezelf als een versterking van ons team, dan komen wij graag in contact met jou!  

Kantoren

Wij beschikken over een heel aantal kantoren om alles wat komt kijken bij onze dienstverlening in goede banen te leiden. Denk hierbij aan Inkoop, Marketing, Administratie, Financiële controle, Leasing en Bedrijfswagenverzekeringen. De klant vindt bij ons alles onder één dak en wij zetten ons als team elke dag in om boven verwachting van de klant te presteren. Zie jij jezelf als een versterking van ons team, dan komen wij graag in contact met jou!  

Werkplekken bij Derks Bedrijfswagens

 

Stuur ons jouw open sollicitatie

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten.