Stage lopen bij Derks Bedrijfswagens

Volg je een opleiding en wil je werkervaring opdoen in de Automotive? Meld je dan aan voor een stage bij Derks Bedrijfswagens in Uden (Brabant). Wij komen graag in contact met gedreven mensen! 

Welke stagiaires zoeken wij?

Derks Bedrijfswagens is een veelzijdig bedrijf en wij staan dan ook open voor stagiaires met verschillende kwaliteiten. Het maakt ons niet uit of de werkplaats, de showroom of het kantoor beter bij jou past. Wij horen graag hoe jij jouw stage wilt invullen en denken graag met jou mee. 

Wat zijn de stageperiodes?

Bij Derks Bedrijfswagens kun je op verschillende momenten in het jaar, voor langere of kortere tijd, starten. Bijvoorbeeld op de afdeling Verkoop, Marketing, Speciaalbouw of Lease. Combineer een stage met jouw studieopdracht bij Derks Bedrijfswagens en je bent een mooie ervaring rijker!

Stagemogelijkheden bij Derks Bedrijfswagens

 

Over Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant), met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vind je alles onder één dak. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Derks Bedrijfswagens in Uden

Weet je nog niet precies wat voor stage je zoekt?

Als je nog geen werkervaring in de Automotive hebt is het misschien moeilijk om je voor te stellen wat je precies wilt. Start daarom een stage in een specialisme van jouw interesse en ontdek welke plek in de Automotive bij jou past. Met gemotiveerde mensen denken wij graag mee!

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon in onze organisatie.

Neem een kijkje in ons bedrijf

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Stuur ons jouw open sollicitatie

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten.