BBL traject bij Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een Erkend Leerbedrijf en zet zich al jaren in voor leerbanen. Wij begeleiden studenten die een opleiding volgen richting (bedrijfs)autotechniek en -management en bieden eveneens mogelijkheden voor zij-instromers. Studenten die een BBL opleiding volgen worden binnen onze organisatie gekoppeld aan een praktijkopleider en ook één op één begeleid. Wil jij een BBL traject starten in de Automotive, neem dan contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding

Studenten die een BBL opleiding volgen worden binnen onze organisatie gekoppeld aan een praktijkopleider en ook één op één begeleid. Wil jij een BBL traject starten in de Automotive, neem dan contact met ons op.

Heb jij zin om te leren én te werken in een hecht team van bekwame monteurs of verkopers, dan komen we graag in contact met jou!

Diverse BBL trajecten beschikbaar

Wij zijn op zoek naar ambitieuze leerlingen die beschikken over het nodige technische inzicht en daarbij handig zijn. Leerlingen die graag zelfstandig werken en weten wat kwaliteit leveren is. Bij Derks Bedrijfswagens krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Onze werkplaatsen zijn netjes en zeer goed uitgerust.

Wij bieden de volgende trajecten aan:

  • Allround Technicus voertuigen en mobiele werktuigen
  • Carrosseriebouwer
  • Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen
  • (Junior) Accountmanager
Voor Speciaalbouw komen wij graag in contact met een:
  • Leerling Bedrijfswageninrichter
  • Carrosseriebouwer
Voor Onderhoud komen wij graag in contact met:
  • Leerling (Eerste) Autotechnicus 
  • Technisch Specialist voertuigen
  • Allround Technicus voertuigen
Voor Verkoop komen wij graag in contact met:
  • (Junior) Accountmanager

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon in onze organisatie.

Derks Bedrijfswagens in Uden

Over Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant), met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vind je alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse lichte bedrijfswagens (zoals: bestelbussen, koelwagens en rouwwagens) allerlei diensten in huis (zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw), om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Neem een kijkje in ons bedrijf

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Krijg een indruk van onze bedrijfsuitjes

Bij Derks Bedrijfswagens gaan hard werken en veel plezier maken hand in hand. Deels gebeurt dit op de werkvloer, met en tussen de verschillende afdelingen. En het gebeurt buiten het werk om tijdens de verschillende bedrijfsuitjes.

Stuur ons een open sollicitatie

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten.