Onderhoudswerkplaats in Uden.

Werkplaatsen

Bij Derks Bedrijfswagens zijn er twee werkplaatsen. De onderhoudswerkplaats en speciaalbouw-werkplaats. In de ene werkplaats verzorgen wij onderhoud, reparaties en de APK voor onze klanten. In de andere werkplaats houden wij ons bezig met het aanpassen, in- en ombouwen van alle soorten bedrijfswagens. Denk jij ons team te kunnen versterken, dan komen wij graag in contact met jou! 

Werken in de onderhoudswerkplaats

In onze onderhoudswerkplaats voeren wij dagelijks onderhoud en reparaties uit aan individuele voertuigen, maar ook beheren wij hier complete wagenparken. Zo hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van bestelbussen, bakwagens, koelwagens, rouwvoertuigen en meer. Denk jij ons team te kunnen versterken, dan komen wij graag in contact met jou!

Werken in speciaalbouw

In onze speciaalbouw-werkplaats houden wij ons bezig met het aanpassen, in- en ombouwen van alle merken en modellen lichte bedrijfswagens tot 3500Kg. Geen uitdaging is ons te groot. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle soorten voertuigen, waaronder bestelbussen, rouwvoertuigen, rolstoelbussen en meer. Door ons vakmanschap is elke wens te realiseren. Denk jij ons team te kunnen versterken, dan komen wij graag in contact met jou!

Werkplaats vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Zit er niks bij en denk jij toch een aanwinst te zijn voor ons bedrijf, stuur ons dan een open sollicitatie.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon in onze organisatie.

BBL-trajecten bij Derks Bedrijfswagens

Derks Bedrijfswagens is een Erkend Leerbedrijf en zet zich al jaren in voor leerbanen. Wij begeleiden studenten die een opleiding volgen richting (bedrijfs)autotechniek en -management en bieden eveneens mogelijkheden voor zij-instromers. Studenten die een BBL opleiding volgen worden binnen onze organisatie gekoppeld aan een praktijkopleider en ook één op één begeleid. Wil jij een BBL traject starten in de Automotive neem dan contact met ons op.

Bijbaan bij Derks Bedrijfswagens

Ben jij opzoek naar een bijbaan in Uden? Neem dan contact met ons op.  Wij komen graag in contact met gedreven mensen! 

Neem een kijkje in onze werkplaatsen

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Stuur ons een open sollicitatie

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten!