Ambitie bij Derks Bedrijfswagens in Uden

Kantoren

Werk je bij Derks Bedrijfswagens, dan werk je in de Automotive. En bij Derks Bedrijfswagens vindt je alles onder één dak. Dat wil zeggen dat er naast het verkopen en onderhouden van lichte bedrijfswagens tot 3500 kg meerdere diensten zijn, zoals leasing en bedrijfswagenverzekering, die wij leveren aan onze klanten. In onze kantoren werken wij aan de diensten en aan de algehele ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan Administratie, Financiële controle en Marketing. Denk jij een aanwinst te zijn voor Derks Bedrijfswagens, dan komen we graag in contact met jou.

Werken in de Kantoren

Ben jij een aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom werken bij Derks Bedrijfswagens Solliciteer op één van de functies óf stuur ons een open sollicitatie. Wij komen graag in contact met gemotiveerde mensen. Derks Bedrijfswagens streeft na “de meest deskundige en servicegerichte partner in bedrijfsmobiliteit” te zijn. Dat is waar wij in geloven bij de verkoop, lease en verhuur van onze bedrijfs-, koel- en rouwvoertuigen. Met onze 30 jaar ervaring, gespecialiseerde werkplaatsen en goed opgeleide medewerkers kunnen wij alle mobiliteitsvraagstukken klantspecifiek invullen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de partner in bedrijfsmobiliteit.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met de juiste persoon in onze organisatie.

Stages bij Derks Bedrijfswagens

Volg je een opleiding en wil je werkervaring opdoen in de Automotive? Meld je dan aan voor een stage bij Derks Bedrijfswagens in Uden (Brabant). Bij Derks Bedrijfswagens kun je na overleg op verschillende momenten in het jaar, voor langere of kortere tijd, starten. Bijvoorbeeld op de afdeling Verkoop, Marketing, Speciaalbouw of Lease. Combineer een (meeloop)stage met jouw studieopdracht bij Derks Bedrijfswagens en je bent een mooie ervaring rijker. 

Stuur ons jouw open sollicitatie

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten.