Florence Schmit bezoekt Derks Bedrijfswagens

Bedrijfsbezoek door Florence Schmit

Onlangs hadden we het genoegen om Florence Schmit, de nieuwe General Manager van Adevinta Benelux, te mogen ontvangen. Florence heeft sinds februari de leiding over Marktplaats en 2dehands / 2ememain, twee van de meest prominente online platformen voor verkoop in Nederland en België.

Samenwerken voor een betere gebruikservaring

Het was een eer om Florence en Jorn Boeijen, Customer Succes Manager bij Marktplaats Automotive, te mogen ontvangen. In een strategische zet hebben Florence en Jorn Derks Bedrijfswagens uitgekozen om een nog beter inzicht te krijgen in wat er speelt binnen de wereld van mobiliteit.

Teun Derks kijkt terug op een waardevol gesprek dat zal bijdragen aan een nog betere gebruikservaring voor ons en andere (auto)bedrijven. Het was een inspirerende ontmoeting waarin ideeën werden uitgewisseld en inzichten werden gedeeld, allemaal gericht op het verbeteren van de mobiliteitservaring voor onze klanten.

Marktplaats staat bekend als het grootste online verkoopplatform van Nederland, en de samenwerking met Florence en het team van Adevinta Benelux zal ongetwijfeld leiden tot nieuwe mogelijkheden en innovaties binnen onze industrie.

Op naar een nog betere samenwerking en een toekomst vol mogelijkheden!
 

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde voertuigen aan onze totale voorraad

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!