Werken bij Derks

Teamuitje Avonturengolf

Afgelopen weekend hebben wij met het hele team, inclusief partners en kinderen, genoten van een fantastisch bedrijfsuitje: Avonturengolf. Dit speelse en uitdagende uitje zorgde voor veel plezier en enkele hilarische momenten. Daarna hebben we met elkaar genoten van een BBQ, waarbij Ruud Derks en Sjors van de Zande in het zonnetje werden gezet, omdat zij respectievelijk 25 en 12,5 jaar aan Derks Bedrijfswagens verbonden zijn.

Spel en competitie

De lichte competitie tijdens het golfen zorgde voor vermakelijke momenten en gezonde rivaliteit. De diverse banen met uitdagende hindernissen zorgden voor een goede sfeer en bijzondere situaties. Na alle 18 holes gelopen te hebben, door jong en oud, was het Ilse die het parcours in het minst aantal slagen heeft afgelegd. Zij was de terechte winnaar.  

Familie bedrijf

Doordat ook de partners en kinderen erbij waren leerde iedereen elkaar een beetje beter kennen, wat bijdraagt aan wederzijds begrip. Van de grappige momenten tot de onverwachte hole-in-ones, dit uitje heeft ons een ervaring laten delen waar iedereen met een goed gevoel op terug kijkt. Bij Derks Bedrijfswagens gaan samen hard werken en samen plezier maken hand in hand.

Jubilea

Na het golfen was er een gezellige barbecue, wat een perfecte afsluiter van de dag was. Terwijl we genoten van heerlijk eten en drinken, werden Ruud Derks en Sjors van der Zande, die hun jubileum vierden, in het zonnetje gezet. De toespraken waren persoonlijk en benadrukten de waardering voor hun jarenlange inzet en toewijding. Na afloop was er applaus voor de twee. Dit geslaagde bedrijfsuitje was een ideale manier om de werkdruk even te vergeten en elkaar op een leuke en ontspannen manier buiten het werk om te ontmoeten. 

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg.