Tesla Hearse 3 bij Derks Uitvaartmobiliteit

RouwTesla op basis van Tesla Model 3

Het is alweer zo'n jaar geleden dat de eerste Tesla Hearse 3 rouwauto (de rouwTesla op basis van de Tesla Model 3) op de Nederlandse wegen rijdt en binnenkort wordt alweer het 25ste exemplaar opgeleverd.

Elektrische rouwauto Tesla Hearse 3 

De Tesla Hearse 3 is tot stand gekomen door fabrikant Derks Uitvaartmobiliteit in samenwerking met de vervoerders Van der Lans & Busscher B.V., Correct Monnereau en Straver Mobility. Met de Tesla Hearse 3 op de Nederlandse wegen is een belangrijke stap gezet naar zero-emissie in de uitvaartbranche. 

Dit bijzondere project is tot stand gekomen door de passie en overtuiging van Ruud Derks, Jan Busscher, Maurits Monnereau en Patrik Straver.  

Projectteam Tesla Hearse 3

Patrik Straver, Maurits Monnereau, Jan Busscher en Ruud Derks.

Tesla Hearse 3 rouwauto

De Tesla Model 3, rouwvervoer op basis van de Tesla Model 3, heeft zich in korte tijd bewezen als een betrouwbare elektrische auto (EV). Het was de eerste EV ter wereld die werd ontworpen met massaproductie als doel. Bij de Europese introductie in 2019 was de Tesla Model 3 bovendien de meest betaalbare elektrische auto in zijn klasse tot dan toe. Deze geruisloze begrafenis-EV draagt eveneens bij aan een stijlvolle afscheidsceremonie.

Stijlvol afscheid nemen

De Tesla Hearse 3 staat synoniem voor indrukwekkende prestaties en vooruitstrevende technologie. De stille, zuinige elektrische aandrijflijn garandeert een comfortabele laatste reis. De Tesla rouwauto overtreft conventionele rouwauto’s op het gebied van uitstoot en geluidsreductie.

Kies voor een groenere toekomst

De Tesla Hearse 3 is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu en klimaat. Deze auto produceert geen uitlaatgassen tijdens het rijden en uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat hij gedurende zijn levensduur gemiddeld drie keer minder CO2 uitstoot dan vergelijkbare modellen op diesel of benzine. Elk aspect, van productie tot elektriciteitsopwekking en transport, is meegewogen. Kies voor de rouwTesla  en verminder uw impact op het milieu en uw CO2-voetafdruk.

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!