Derks Uitvaartmobiliteit F@W 2

Funeral@Work 2024

Afgelopen weekend was het weer zover: de jaarlijkse uitvaartbeurs Funeral@Work in de Brabanthal, Haasrode-Leuven (België). Een evenement waar alle toeleveranciers uit de begrafenissector samenkomen om de laatste ontwikkelingen en innovaties te tonen. Ook dit jaar stond Derks Uitvaartmobiliteit trots op de beursvloer, waar we onze nieuwste modellen rouwwagens presenteerden, waaronder de Indus Eneexis en de Tesla Hearse 3.

Hoogwaardige rouwwagens Indus Eneexis

Als producent van hoogwaardige rouwwagens zijn we altijd bezig met innovatie en het leveren van kwaliteit. De Indus Eneexis, gebaseerd op een Mercedes-Benz, en de Tesla Hearse 3, gebaseerd op de populaire Tesla Model 3, zijn daar perfecte voorbeelden van. Deze rouwwagens combineren stijl, comfort en duurzaamheid op een unieke manier, waardoor ze perfect passen bij de moderne uitvaartondernemer die op zoek is naar iets bijzonders.

Bij Derks Uitvaartmobiliteit streven we ernaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Daarom bieden we niet alleen standaardmodellen aan vanuit onze voorraad, maar produceren we ook op maat, volgens de specifieke wensen van de klant. Of het nu gaat om aanpassingen in het interieur, speciale technologische functies of unieke designelementen, onze vakmensen staan klaar om aan alle verzoeken te voldoen.

Derks Uitvaartmobiliteit Tesla Hearse 3

Wat Derks Uitvaartmobiliteit onderscheidt, is niet alleen onze focus op kwaliteit en maatwerk, maar ook onze toewijding aan duurzaamheid. De Tesla Hearse 3 is hier een perfect voorbeeld van, met zijn elektrische aandrijving en minimale ecologische impact. We geloven dat het belangrijk is om bij te dragen aan een groenere toekomst, zelfs in een sector als de onze.

De uitvaartbeurs Funeral@Work was voor ons een geweldige kans om onze nieuwste innovaties te delen met professionals uit de begrafenissector en om in contact te komen met mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten en diensten. We zijn dankbaar voor de positieve reacties die we hebben ontvangen en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Derks Uitvaartmobiliteit Hearses.eu

Bent u geïnteresseerd in onze rouwwagens of wilt u meer weten over wat Derks Uitvaartmobiliteit voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde rouwwagens aan onze voorraad

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!