Strong Viking Derks 2024-4

Derks Strong Viking

Afgelopen weekend hebben wij met een groep collega's deelgenomen aan de befaamde Strong Viking obstacle run. Dit heroïsche evenement bood ons een onvergetelijke ervaring, waarbij we ons door modder, water en talloze obstakels worstelden. Met veel plezier en in goede gezondheid hebben we allemaal de eindstreep bereikt. 

Samen Sterker

Strong Viking is meer dan een fysieke uitdaging; het is een beproeving van geest en lichaam, geïnspireerd door de onverschrokken Vikingen. Dit oude krijgersvolk stond bekend om hun moed, avontuur en sterke broederschap – waarden die wij tijdens de run volledig omarmden. Met elke stap en hindernis, van glibberige modderpoelen tot steile muren, werden we aangemoedigd door de gedachte aan de onverzettelijkheid van de Vikingen. Het was niet alleen een test van uithoudingsvermogen, maar ook van teamspirit en doorzettingsvermogen.

Afzien met een Glimlach

Bij Strong Viking draait het om meer dan alleen de eindstreep bereiken; het gaat om de reis ernaartoe. Onze deelname was geen wedstrijd, maar een uitdaging die we samen aangingen, met een glimlach op ons gezicht. Het evenement heeft ons niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker gemaakt. We keerden voldaan huiswaarts, verrijkt met nieuwe herinneringen. Deze onvergetelijke dag heeft ons geïnspireerd om onze grenzen te blijven verleggen, zowel op het werk als daarbuiten.

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg.