Omroep Brabant bij Derks Uitvaartmobiliteit

Omroep Brabant bij Derks Uitvaart­mobiliteit

In november 2022 gingen er in één keer zeven Tesla Hearse 3's (rouwTesla's op basis van Model 3) rijden. Dit trok de aandacht van omroep Brabant die er een item over kwam maken.

Tesla Hearse 3 bij Omroep Brabant

Toen omroep Brabant hoorde dat de rouwTesla geproduceerd is door een Brabants bedrijf en dat er op dat moment ook nog eens zeven exemplaren in de showroom van Derks Uitvaartmobiliteit in Uden stonden kwamen ze gelijk langs om een item te filmen.

De Tesla Hearse 3 is tot stand gekomen door Derks Uitvaartmobiliteit in samenwerking met de vervoerders Van der Lans & Busscher, Correct Monnereau en Straver Mobility. Door dit voertuig is het voor nabestaanden mogelijk om hun dierbaren een geruisloze, 100% elektrische uitvaart te bieden. Een uitvaart zonder uitlaat.

Bekijk het item over de Tesla Hearse 3 op Omroep Brabant

Glimmend staan ze te pronken in de showroom van Derks Uitvaartmobiliteit in Uden. Zeven Tesla's die zijn omgebouwd tot rouwauto's. Het was best spannend, want de carrosserie werd doormidden gezaagd en daarna moest alles opnieuw worden gemaakt. Bekijk hier het item.

Omroep Brabant bij Derks Uitvaartmobiliteit

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde Rouwwagens aan onze voorraad