Vrachtfietsen en bestelauto

Ontdek de elektrische vrachtfiets

Met zijn volledig emissievrije aandrijving draagt de Fulpra Cargobike bij aan een schonere en gezondere leefomgeving. Deze elektrische vrachtfiets combineert laadvolume en robuuste engineering met de gemakken en soepele rijeigenschappen van een fiets. Zo hoef je niet meer met een bestelauto de stad door, maar neem je wel eenvoudig dezelfde lading mee.

De Fulpra Cargobike heeft meer te bieden dan alleen duurzaamheid. 

Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid kan de vrachtfiets moeiteloos door drukke straten navigeren, verkeersopstoppingen vermijden en de levertijden in de steden aanzienlijk verkorten. Wat de elektrische vrachtfiets nog interessanter maakt is het feit dat deze fiets toegang heeft tot autoluwe zones. Dit maakt efficiënte last-mile bezorging mogelijk!

Het alternatief voor goederentransport in het stedelijk gebied

De elektrische vrachtfiets daagt de traditionele bestelwagen uit als het alternatief voor goederentransport in het stedelijk gebied, want de Fulpra Cargobike is niet alleen kostenbesparend ten opzichte van de bestelwagen. Het kiezen voor dit groene alternatief op de traditionele bestelwagen kan ook bijdragen aan een positieve merkreputatie, omdat een steeds grotere groep mensen het waardeert dat bedrijven betrokkenheid tonen bij het verminderen van de ecologische impact.

Met de elektrische vrachtfiets kunnen bedrijven duurzaamheid, efficiëntie en klanttevredenheid combineren. 

Contactformulier

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!