Bedrijfsfietsen

Bij ons vindt u verschillende bedrijfsfietsen van het merk Fulpra. Hiermee voorzien wij in dé transport-oplossing voor de binnenstad, oftewel: hiermee voorzien we in de behoefte aan 'Last Mile Mobility'. De Fulpra Bedrijfsfiets combineert het laadvolume van een bestelauto, met de gemakken en soepele rijeigenschappen van de krachtigste bakfiets in zijn soort. Volledig gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Zo hoeft u niet meer met een bestelauto de stad door, maar neemt u wel eenvoudig diezelfde lading mee. Met deze bedrijfsfiets komt u eenvoudig, schoon en snel tot aan iedere voordeur.

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde bedrijfsfietsen aan onze voorraad

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Klanten over Derks Bedrijfswagens

Bekijk hier de reviews van onze klanten over Derks Bedrijfswagens

Bekijk onze vacatures

Werken bij Derks Bedrijfswagens betekent werken bij een toonaangevend familiebedrijf in lichte bedrijfswagens tot 3500Kg. 

Neem een kijkje bij Derks Bedrijfswagens

Ontdek ons bedrijf door een visuele tour te volgen in Google Maps.

Derks Bedrijfswagens bedrijfsfilm

Derks Bedrijfswagens is een warm familiebedrijf, gevestigd in Uden (Brabant) met ruim 30 jaar ervaring in de Automotive. Een bedrijf met oog voor klant én medewerker. Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Zo hebben wij naast diverse bestelbussen, koelwagens, rouwwagens en elektrische vrachtfietsen allerlei diensten in huis, zoals: Lease, Onderhoud en Speciaalbouw, om onze klanten maximaal te bedienen. Voor veel bedrijven is Derks Bedrijfswagens dan ook de totaal partner in bedrijfsmobiliteit. Bekijk onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen.

Derks Bedrijfswagens in Uden