Derks Bedrijfswagens in Uden

De complete bedrijfswagen voor uw onderneming

Bent u op zoek naar de ideale bedrijfswagen voor uw bedrijf? Eén waarmee u de productiviteit verbetert, de veiligheid vergroot en de professionele uitstraling versterkt? Bij Derks Bedrijfswagens maken we, samen met u, in vijf eenvoudige stappen uw bedrijfswagen compleet.

De vijf van Derks Bedrijfswagens:

Stap 1. Kies een bedrijfswagen uit

Kies uit onze ruime voorraad aan bestelbussen, koelwagens, rouwwagens en elektrische vrachtfietsen. We beschikken over vrijwel alle merken en modellen bedrijfswagens en zijn bovendien trotse leverancier van Fulpra Cargobikes.

Wij leveren vaak uit voorraad, maar we kunnen ook op bestelling aan uw specifieke behoeften voldoen, door bijvoorbeeld een bestelbus om te bouwen naar een koelwagen of overbrengvoertuig.

Stap 2. Voorzie uw bedrijfswagen van de gewenste opties en accessoires

Geef aan wat uw specifieke wensen zijn en wij kunnen u helpen aan passende opties en accessoires, die wij ook voor u kunnen monteren. Ons ervaren team is bekend met alle merken en modellen bedrijfswagens. Of het nu gaat om kleine bestelauto's of grote bakwagens, wij kunnen met al uw wensen uit de voeten! 

Omdat wij weten dat elke onderneming uniek is en specifieke behoeften heeft, bieden wij zowel toegespitste componenten als oplossingen op maat aan.

Stap 3. Kies de aanschafvorm die bij u past

Nu u de ideale bedrijfswagen heeft samengesteld kiest u ervoor om deze te  kopen, financieren, leasen, shortleasen óf huren. Financieren en leasen zijn het alternatief als u het voertuig niet direct wilt kopen. Dit gaat vanaf een looptijd van 12 maanden. U shortleaset of huurt een voertuig als u hier voor een periode van 1 dag tot 12 maanden over wilt beschikken. 

Onze adviseurs informeren u graag verder over deze verschillende aanschafvormen. 

Stap 4. Verzeker uw bedrijfswagen

Verzeker uw bedrijfswagen WA Casco en u bent gedekt tegen zowel schade aan uw eigen voertuig als aan derden. Of het nu gaat om een ongeval, brand, diefstal of vandalisme, door u te verzekeren komt u niet voor onverwachte kosten te staan. En met de aanvullende dekking breidt u uw verzekering verder uit, met bijvoorbeeld pechhulp, zodat u altijd snel weer op weg bent.  

Met de bedrijfswagen­verzekering investeert u in de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf!

Stap 5. Sluit een onderhoud­abonnement af

Met een abonnement bent u verzekerd van vele zorgeloze kilometers in een representatieve bedrijfswagen.

Verbeter de productiviteit, vergroot de veiligheid en maak een professionele indruk met een bedrijfswagen die helemaal aan uw verwachtingen voldoet!

Contactformulier

Laat hiervoor uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op. Dan maken we samen uw bedrijfswagen compleet in vijf eenvoudige stappen.