De beste bestelauto van het jaar 2018 

Voor de tweede maal sleept Ford de titel bedrijfsauto van het jaar binnen. Dit jaar tijdens het Driving Business Event van het vakblad Automobil Management is de Ford Transit wederom uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar.

Meer nieuws

De Geschiedenis van de Ford transit

De Ford transit is de Europese tak van merk Ford. De oorsprong van de Ford transit vindt men in Duitsland. Hier werd tussen 1953 en 1966 de Ford Taunus FK 1000/ FK 1200 geproduceerd. Waarbij FK stond voor Ford Keulen. Een aantal jaar later heeft Ford besloten het label Taunus alleen nog maar aan personenwagens te geven. De Ford Transit lijn was geboren.

De eerste bus werd gemaakt in 1965. Binnen 40 jaar waren er 5 miljoen Ford Transits verkocht. Ondertussen zijn we alweer 5 generaties verder. Waarbij in 2001 het model werd uitgeroepen tot “Van of the Year.” De titel behaalde Ford twee jaar later nogmaals. Twee jaar later ontving de kleinere versie, de transit connect, deze titel.

Ford transit bij Derks Bedrijfswagens

Dat we het hier hebben over een populaire bestelwagen is duidelijk. De transit van Ford kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hij wordt gebruikt als minibus, ambulance en is ook een populair onderstel voor kampeerauto’s. Toch wordt deze auto altijd nog het meest gebruikt als bestelauto. Bent u benieuwd naar een de Ford transit? In ons wagenpark staan er verschillende uitvoeringen klaar.

Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Nieuw in onze voorraad

Bekijk hier de laatst toegevoegde bedrijfswagens aan onze voorraad