Onze adviseurs

Wij staan klaar om met uw vraag aan de slag te gaan!

Derks Uitvaartmobiliteit

Bij Derks Uitvaartmobiliteit vindt u alles onder één dak. Derks Uitvaartmobiliteit (The Hearse & Limo Company) biedt alle service op het gebied van rouwvervoer. Denk hierbij aan aanpassingen, onderhoud en verzekeringen. Met onze rouwvoertuigen (staatsievervoer en overbrengvoertuigen) biedt u nabestaanden een afscheid in stijl.

Hybride rouwwagen Kopen

Bij ons heeft u de keuze om een hybride rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor kopen wanneer u het voertuig in een keer wilt betalen, waardoor het rouwvoertuig van u is. Bij deze aanschafvorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals verzekeringen, belastingen en onderhoud. Derks Uitvaartmobiliteit heeft alles in eigen huis, waardoor wij u ook daarmee van dienst kunnen zijn.  

Hybride rouwwagen Financieren

Bij ons heeft u de keuze om een hybride rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Financial Lease als u economisch eigenaar van de hybride rouwwagen wilt zijn. Hierdoor geniet u fiscale voordelen. Bij deze leasevorm bent u verantwoordelijk voor tal van zaken, zoals financiering, verzekeringen, belastingen en onderhoud.

Hybride rouwwagen Leasen

Bij ons heeft u de keuze om een hybride rouwwagen te kopen, financieren of leasen. U kiest voor Operational Lease wanneer u maximaal ontzorgd wilt worden. Bij Operational Lease beschikt u over een rouwwagen die weliswaar niet van u is, maar waar u wel volledig over kunt beschikken. Daarom heeft u niet (of zeer beperkt) te maken met de zaken die bij het verzekeren en onderhouden van een voertuig horen.