Hoogtefoto Derks Bedrijfswagens

Derks KoeriersLease

Met KoeriersLease regelt Derks Bedrijfswagens dat koeriers direct kunnen rijden in een bestelbus of koelwagen. Hiervoor levert Derks Bedrijfswagens het voertuig, een passende leasevorm en desgewenst de juiste verzekering.

Hoe werkt koerierslease?

Derks Bedrijfswagens kan koeriers voorzien in hun mobiliteitsbehoefte door hen te helpen aan een bedrijfswagen tot 3500kg. Dit kan een bestelauto of een bestelbus zijn, maar ook een bakwagen of een koelwagen. Uiterlijk een dag nadat een koerier zijn wensen, KVK-nummer en eventuele foto's, kilometerstand en bouwjaar van zijn huidige bedrijfswagen bij Derks Bedrijfswagens heeft ingediend, ontvangt de koerier een concreet voorstel voor het leasen van een specifiek voertuig. De dag na het tekenen van het voorstel kan de koerier gaan rijden. We gaan wel uit van reguliere werkdagen.

Welke vormen van lease gelden voor KoeriersLease?

Wij hanteren een persoonlijke benadering, waarin we nagaan wat de mobiliteitsbehoefte is van de koerier. Afhankelijk daarvan bepalen we welk voertuig geschikt is, welke aanschafvorm (Financial Lease, operational Lease en Shortlease) we gaan toepassen en of we het voertuig ook gaan verzekeren. 

Formulier KoeriersLease

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.