Een koelwagen shortleasen. Daarom Derks

Shortleasen is de oplossing voor uw tijdelijke mobiliteitsvraagstuk. U huurt een koelwagen voor een korte periode, tot maximaal 12 maanden. In de overeenkomst is een vast maandbedrag opgenomen met een aantal vrije kilometers.

Shortleaseformulier Koelwagens

Shortleasen bij Derks Bedrijfswagens kan vanaf 1 maand tot en met 1 jaar. Tot een maand kunt u voertuigen bij ons huren.

Koelwagen Shortleasen

Bij Shortleasen heeft u de flexibiliteit van een huurauto en de faciliteiten van een leaseauto. U shortleaset het voertuig voor minimaal 1 maand tot maximaal 12 maanden. In de overeenkomst is een vast maandbedrag opgenomen met een aantal vrije kilometers.

Shortlease aanbod

Bij Derks Bedrijfswagens kunt u terecht voor het shortleasen van bestelbussen, koel- en vrieswagens, bedrijfsfietsen en uitvaartvoertuigen. Mocht u een voertuig langer dan 12 maanden tot uw beschikking willen hebben, dan kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor bieden wij kopen, financieren en leasen als oplossing aan. Altijd onderweg. Daarom Derks 

Klantgerichte invulling

Bij Derks Bedrijfswagens vindt u alles onder één dak. Dit wil zeggen dat u bestelbussen, koel- en vrieswagens, bedrijfsfietsen en uitvaartvoertuigen bij ons kunt shortleasen of huren. Daarbij verzorgen wij in huis ook onderhoud, reparatie, aanpassingen en ombouw. Zo kunnen kunnen iedere mobiliteitsvraagstuk klantspecifieke invullen.

Shortleasen of huren?

Shortleasen en Huren is het alternatief voor ondernemers en ZZP-ers die een koelwagen willen rijden tot één jaar. Shortleasen kan vanaf 1 maand tot 12 maanden. Huren kan vanaf 1 dag tot 1 maand. Ons wagenpark is bewust zo samengesteld dat wij u altijd de juiste bedrijfswagen kunnen aanbieden.